Tšillikana

Chillikana, India moodi
Print Recipe
Populaarne kana starter või eelroog
Servings
3 inimesele
Servings
3 inimesele
Chillikana, India moodi
Print Recipe
Populaarne kana starter või eelroog
Servings
3 inimesele
Servings
3 inimesele
Ingredients
Marineerimine
Kaste maitsestamiseks
Köögiviljad
Servings: inimesele
Instructions
  1. Sega kausis tükeldatud kana , sojakaste, tšilli , äädikas ja pipar . Lase marineeruda u. 45 minutit .
  2. Lisa kanale 2 spl. maisijahu ja soola. Krõbedama kana saad kui kisad rohkem jahu. Kui kana on liiga kuiv ja sa ei taha kasutada muna , lisa veidi vett. Sega hästi!
  3. Lisa paprika / tšillipiprapulber ja sega uuesti . See aitab saada ilusa värvi . See on vabatahtlik .
  4. Kui kasutate muna siis lisage se nüüd . Üks muna ½ kg kana kohta on hea . Kui segu tundub kuiv, või kui ei kasutanud muna, võid lisada tilgake vett .
  5. Valmista kaste, maitsestamiseks . Lisa sojakaste, suhkur, punase paprika pulber või paprika , tšilli kaste ja pipra pulber kaussi . Ma kasutan punase paprika pulbrit, see annab värvi.
  6. Kuumutage õli ja praadige kana kuldpruunika. Samuti võib grillide eelsoojendatud ahjus 240 C juures 20 kuni 25 minutit sõltuvalt kanatükkide suurusest.
  7. Eemalda pannilt õli, jättes pannile 2spl. alles. Lisa küüslauk ja prae 1 minut . Lisa sibul , roheline tšillipipar , rohelist sibulat , seller ja paprika . Prae niikaua, kui nad on poolküpsed..., liiga praadimisel värv muutub!
  8. Lisa kaste...
  9. Lisa kana ja prae 2 kuni 3 minutit, siis see on valmis.
  10. Serveeri soojalt, riisi või nuudlitega
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

Lisa kommentaar