Lõhesupp

Lihtne ja maitsev kalasupp.

Lõhesupp
Print Recipe
Servings Prep Time
4 inimest 1,5 tundi
Servings Prep Time
4 inimest 1,5 tundi
Lõhesupp
Print Recipe
Servings Prep Time
4 inimest 1,5 tundi
Servings Prep Time
4 inimest 1,5 tundi
Ingredients
Servings: inimest
Instructions
  1. Lase vesi keema ja keera pliit vaikse tule peale, lisa lõheraguu, 1 tükeltatud sibul, 1/4 porgandit, must terapipar, loorber ja sool. Ära lase puljongit keema, vaid hauta vaiksel tulel 70-80 kraadi juures 1h.
  2. Kurna puljong läbi sõela teiste potti, lisa tükeldatud kartul ja porgandi kuubikud, hea oleks, kui porgand enne kergelt väheses võis natuke läbi praadida. Sellel ajal, kui kartul ja porgand potis keeb passeeri sibul, sellerivars, paprika ja seened, purusta peale valget pipart ja võib ka lisada kuivatatud chilipipart. Kui kartul pehme, siis lisa passeeritud paprika, seller, seened jasibul. Lase väheke haududa.
  3. Serveerimisel lisa soovikorral rõõskkoor, sidrun ja till.
  4. Kui meeldib siis serveeli eraldi ka kalapea.
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

One Response to Lõhesupp

  1. Regno Paabut ütleb:

    Vanaemale peaks selle retsepti andma.

Lisa kommentaar