Lambapraad ahjukartulitega.

Isadepäevaks tehtud lambaapraad.

Lambapraad ahjukartulitega.
Print Recipe
Servings
4 inimesele
Cook Time
2,5 tundi
Servings
4 inimesele
Cook Time
2,5 tundi
Lambapraad ahjukartulitega.
Print Recipe
Servings
4 inimesele
Cook Time
2,5 tundi
Servings
4 inimesele
Cook Time
2,5 tundi
Ingredients
Servings: inimesele
Instructions
  1. Koori ja pese kartul, porgand ja kaalikas, lõika sobivateks tükkideks ja pane maitsestuma soolvette. Puhasta sibul ja küüslauk.Tükelda liha sobivateks tükkideks maitsesta soola ja pipraga. Sega sinep ja chilipipar väikesesse tassi. Kuumuta ahi 150 kraadini. Enne liha praadimist pruunista kaalikad ja porgandid(võib ka sibularõngad) kuumal pliidiraual või pannil ühelt poolt. Pruunista liha kuumal, vähe õlitatud pannil mõlemalt poolt umbes 4 min. Lao pooled pruunistatud kaalikad, porgandid, sibulad ja küüslaugud vormi põhja, lisa liha ning pinselda sinepi-chiliseguga, siis lisa , paar loorberi lehte ja ülejäänud porgand, kaalikas, sibul ja küüslauk, kata fooliumi või kaanega ja pane ahju, küpseta 60 minutit.
  2. Võta vorm ahjust. Lisa kartulid, rosmarin ja loorberi lehed. Kata vorm uuesti ja pane tagasi tunniks ahju.
  3. Võta vorm ahjust. Pintselda kartulid võiga, soovikorral lisa sibularõngaid. Pista vorm uuest ahju, nüüd ilma kaaneta, 250kraadisesse ahju, jälgi, kui kartulid on kuldpruunid..., siis on praad valmis!
  4. Serveeri värske rosmariini ja marineeritud kõrvitsaga... Head isu!
Share this Recipe
Powered byWP Ultimate Recipe

One Response to Lambapraad ahjukartulitega.

  1. signe ütleb:

    Ilus paistab välja, peab kunagi proovima

Lisa kommentaar